Parking strzeżony w Przemyślu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Szczep
    Classic
    • 2008
    • 24

wertować forum nie będę, idę od razu o zakład (kolega teoretyk jak ktoś zauważył), że wszędzie tam, gdzie opiniodawca jest szczery i prawdomówny to będzie napisane: "słaby/zmniejszony zasięg FM na Triflexie" albo coś podobnego
    No to albo ja kłamczuch jestem, albo Ty przegrałeś zakład. Mam dołożony wzmacniacz oczywiście. No bo jak ktos zastepuje antenę ze wzmacniaczem anteną bez wzmacniacza i dziwi się, że ma słabszy sygnał to nie jest to problem z anteną..... :P
  • Lukas81
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 232

Witam,

W tym tygodniu wybieram się do rodziny do Przemyśla. Niestety rodzina mieszka przy starym mieście, na ulicy Sportowej. I jedyną opcją pozostawienia tam samochodu jest jezdnia i przyklejenie go do elewacji kamienicy :cry:

Czy ktoś z Przemyśla może mi polecić w miarę bezpieczne miejsce do parkowania w okolicy?
    Może być parking strzeżony, bylebym mógł spokojnie w nocy spać :diabelski_usmiech

Z góry dzięki
    Były:
    Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
    Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
    Jest:
    Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km

Komentarz

• droopsio
      Drive
      • 2008
      • 57

co prawda w Przemyślu nie mieszkam, ale byłem kilka razy i jest tam parking na wjeździe do starego miasta (zaraz za mostem na Sanie).
      Generalnie jadąc do miasta krajową 4, jedziesz cały czas prosto i po przejechaniu mostu widzisz ten parking. Jest on bezpłatny.

Jest także opcja parkingu w okolicach dworca PKP z tego co kojarzę.

A dlaczego nie chcesz po prostu na ulicy zostawić? Zostawiałem auto kilka razy w Przemyślu na ulicy i nic się nie stało...

Pewnie mieszkańcy będą w stanie udzielić bardziej szczegółowych informacji

Komentarz

• młody farmer
        Classic
        • 2010
        • 13

Parking płatny na wprost BGŻ przy Kamiennym Moście, albo jak pisał poprzednik na Placu Berka Joselewicza - za mostem prosto i w lewo, ale generalnie w całym centrum tłok ale bezpiecznie

Komentarz

• delanopl
          Elegance
          • 2009
          • 831

Lukas81, ja też niegdy nie miałem problemu ze złodziejstwem ani chuliganami

Komentarz

• Lukas81
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2007
            • 232

Podziękował za pomoc, wiem już gdzie szukać miejscówki.

Mam złe doświadczenia, ale może to wina tego, że mam auto na warszawskich blachach :roll:

Jak byłem rok temu(dzięki opatrzności furą służbową) to zarobiłem w nocy szlaczek na drzwiach i dwa jajka na przednią.

Więc teraz się zrobiłem bardziej wyczulony... :diabelski_usmiech
            Były:
            Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
            Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
            Jest:
            Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km

Komentarz

• droopsio
              Drive
              • 2008
              • 57

no ja zawsze prywatną się pojawiałem w Przemyślu. Też przyjezdna, ale może do "PO" jest więcej sympatii

Komentarz

• delanopl
                Elegance
                • 2009
                • 831

Lukas81, moja ocia też ma blachy warszawskie, WPR ale pracuje w Przemyślu i naszczęście rzadko muszę ją na mieście zostawiać ale póki co nic nie zrobiła chołota

Komentarz

Pracuję...