wertować forum nie będę, idę od razu o zakład (kolega teoretyk jak ktoś zauważył), że wszędzie tam, gdzie opiniodawca jest szczery i prawdomówny to będzie napisane: "słaby/zmniejszony zasięg FM na Triflexie" albo coś podobnego
Parking strzeżony w Przemyślu
Zwiń
X
-
Parking strzeżony w Przemyślu
Witam,
W tym tygodniu wybieram się do rodziny do Przemyśla. Niestety rodzina mieszka przy starym mieście, na ulicy Sportowej. I jedyną opcją pozostawienia tam samochodu jest jezdnia i przyklejenie go do elewacji kamienicy :cry:
Czy ktoś z Przemyśla może mi polecić w miarę bezpieczne miejsce do parkowania w okolicy?
Może być parking strzeżony, bylebym mógł spokojnie w nocy spać :diabelski_usmiech
Z góry dziękiByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
-
-
co prawda w Przemyślu nie mieszkam, ale byłem kilka razy i jest tam parking na wjeździe do starego miasta (zaraz za mostem na Sanie).
Generalnie jadąc do miasta krajową 4, jedziesz cały czas prosto i po przejechaniu mostu widzisz ten parking. Jest on bezpłatny.
Jest także opcja parkingu w okolicach dworca PKP z tego co kojarzę.
A dlaczego nie chcesz po prostu na ulicy zostawić? Zostawiałem auto kilka razy w Przemyślu na ulicy i nic się nie stało...
Pewnie mieszkańcy będą w stanie udzielić bardziej szczegółowych informacji
Komentarz
-
-
Podziękował za pomoc, wiem już gdzie szukać miejscówki.
Mam złe doświadczenia, ale może to wina tego, że mam auto na warszawskich blachach :roll:
Jak byłem rok temu(dzięki opatrzności furą służbową) to zarobiłem w nocy szlaczek na drzwiach i dwa jajka na przednią.
Więc teraz się zrobiłem bardziej wyczulony... :diabelski_usmiechByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
Komentarz